Noćenje
Domaćinstvo pruža usluge noćenja u kući sa 6 ležajeva, kuhinjom i kupatilom kao i kolibom sa 2 ležaja i kupatilom, što ukupno iznosi 8 ležajeva.
Hrana
Postoji mogućnost pripreme domaće hrane koja se priprema na tradicionalan način, ista ona koja se priprema i za samo domaćinstvo. Postoji mogućnosti dogovora sa gostima da li žele vegetarijansku ili vegansku hranu.
Ruralne aktivnosti
U toku godine domaćinstvo ima svoje ruralne i druge aktivnosti:
Januar i februar: u toku zime gosti mogu obilaziti okolinu hodajući na krpljama i skijama.
Mart, april i maj: Vrši se čišćenje imanja, prskanje voća, zatim rezanje okopavanje i druge agrotehničke mjere.
Jun: Počinje kosidba i trimeranje voćnjaka.
Jul: Mogu se brati jagode, maline, čajevi, itd.
Avgust, septembar: Berba aronije i njena prerada.
Oktobar i novembar: Berba jabuka.
December: Berba i prerada jabuka traju do decembra, kada se plodovi prerađuju, proizvodi skladište, etiketiraju i spremaju za tržište.
Druge usluge
Transferi za goste: NE
Degustacija proizvoda: DA
Kulinarski časovi – učestvovanje u pripremi jela: DA
Jahanje konja: NE
Kampovanje: NE
Organizacija izleta: DA
Rekviziti za djecu: NE
Posebni uslovi
Internet: DA
TV: NE
Posteljina i peškiri: DA
Moguće dovesti kućne ljubimce: NE
Mašina za veš na raspolaganju gostima: DA
Strani jezici u upotrebi u domaćinstvu: DA
Na gazdinstvu živi četvoročlana porodica dvije generacije, otac Ljubomir – službenik u lokalnoj samoupravi, majka Zorica – domaćica, ćerka Sara – učiteljica i sin Janko srednja stručna sprema – turistički smjer.
Osnovna djelatnost je voćarstvo. Imaju i svoju baštu u kojoj uzgajaju i povrće za sopstvene potrebe za svoje goste i za proizvodnju sokova.
Pod voćnjacima se nalazi 2,8 hektara imanja, zasada jabuke 450 sadnica sorte ajdare, zlatnog delišesa, ričareda i jonagolda i 1600 sadnica aronije sorte ,,nero“ od čijih plodova se prave sokovi, kompoti i džemovi, rakija i drugi domaći proizvodi na bazi voća.
Gazdinstvo posjeduje Sertifikat za primarnu proizvodnju, od kojih plodova se prave hladno cijeđeni i pasterizovani sokovi bez dodataka bilo kakvih aditiva, konzervansa, limuntusa itd. Isključivo na prirodan i tradicinalan način.
Osim voćarstva gazdinstvo se bavi i agroturizmom, za šta postoje smještajni i drugi kapaciteti.
Postoji mogućnost šetnje kako po imanju tako i okruženju, upoznavanje flore i faune, a u periodu berbe gosti mogu da učestvuju u njoj i da prisustvuju načinu proizvodnje organskog soka i konzumiranje istog.
Preko imanje prolazi kružna biciklistiška staza dužine 6.km koja prolazi preko Uroševine, Suvovrha Bojne Njive i nazad na imanje. Takođe postoji mogućnost vožnje bicikla u pravcu Bjelasice do planinarskog doma ,, Džambas“ i katuna ,,Žarski„ budućeg ski centra dužine 8.km. težine srednjeg boniteta, i u pravcu zapada do prevoja ,,Krstac“ dužine 6. Kilometara. Sve ove maršrute su idealne i za pješačke ture jer su dovoljne širine, nailaze na lijepe vidikovce i nijesu previše zahtjevne tako da ih mogu koristiti svi uzrasti.
U pravcu Juga na 10-tom kilometru od imanja nalazi se nacionalni park, Biogradska gora“, a na 15.tom kilometru jugozapadno nacionalni park Durmitor. Kroz centar grada prolazi rijeka Tara na kojoj se može splavariti, voziti kajak i koristiti druga riječna plovila.